zegelring Capelle aan den IJssel
Zegelring laten maken in Capelle aan den IJssel: Gratis zegelringen catalogus »
Uw zegelringen in Capelle aan den IJssel

U woont in Capelle aan den IJssel en u bent op zoek naar een hoge kwaliteit zegelring, die jaren meegaat? Laat een persoonlijke zegelring maken voor uzelf of als cadeau. Vraag de catalogus aan met de uitgebreide collectie zegelringen.

U ontvangt de catalogus zegelringen via onderstaande knop.

Zegelringen catalogus »

Zegelring in Capelle aan den IJssel

U bent op zoek naar een zegelring in Capelle aan den IJssel. Meestal heeft een lokale juwelier in Capelle aan den IJssel wel enkele exemplaren liggen en kunt u daar terecht - maar meestal is de kennis erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig meestal afwezig bij algemene juweliers, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Gelukkig is het tegenwoordig via internet heel eenvoudig om een zegelring online te bestellen en kunt u die gewoon bestellen in Capelle aan den IJssel. Download de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.

Zegelring prijzen

De prijzen van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten. In de gratis catalogus staat een overzicht van de prijzen van diverse zegelringen.

Wat is een zegelring?

Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal, die voorzien is van een gravure. De gravure kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een vastgeklemde steen. Een zegelring heeft zo meestal een familiewapen als gravure.


Catalogus zegelringen - ook voor Capelle aan den IJssel


Capelle aan den IJssel zegelringen en juweliers in het nieuws

Man (49) aangehouden voor inbraak juwelier Rotterdam Alexandrium
   Nieuws op Beeld
bron: nieuwsopbeeld.nl
Jubilarissen Juwelier Saers voelen zich fijn bij klantvriendelijkheid
   IJssel en Lekstreek Capelle aan den IJssel
bron: capelle.ijsselenlekstreek.nl
'Klanten moeten alles kunnen zien'
   Vismagazine
bron: www.vismagazine.nl
Flinke buit bij juwelenroof in Capelle
   RTV Rijnmond
bron: www.rijnmond.nl