zegelring Hardenberg
Op zoek naar een zegelring in Hardenberg? Catalogus aanvragen »
Uw zegelring in Hardenberg

U woont in Hardenberg en u bent op zoek naar een passende zegelring? Laat een persoonlijke zegelring maken voor uzelf of als cadeau. In de gratis catalogus vindt u een uitgebreide collectie zegelringen.

U ontvangt de catalogus zegelringen via onderstaande knop.

Zegelringen catalogus »

Zegelring

Wat is een zegelring? Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal, die waarbij aan één zijde een inscriptie is aangebracht. De gravure kan direct in het edelmetaal zelf gezet worden of in een ingezette steen. Een zegelring heeft zo meestal een familiewapen als gravure.

Zegelring prijzen

De prijzen van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten. In de gratis catalogus staat een overzicht van de prijzen van diverse zegelringen.

Zegelringen in omgeving Hardenberg

Download de catalogus en bestel uw zegelring ook in Dedemsvaart en Hardenberg.

Een zegelring laten maken in Hardenberg

Een zegelring wordt gemaakt door een samenwerking van experts. De edelsmid vervaardigt de ring en de heraldisch graveur maakt de gravure in de ring of edelsteen. Eventueel helpt de heraldisch expert bij het maken van het familiewapen.


Catalogus zegelringen - ook voor Hardenberg