zegelring Stichtse Vecht
Zegelringen in Stichtse Vecht. Catalogus aanvragen »
Uw zegelring in Stichtse Vecht

U bent op zoek naar een passende zegelring, die jaren meegaat? Uw heraldisch specialist verzorgt traditionele zegelringen in Stichtse Vecht. In de gratis catalogus vindt u een uitgebreide collectie zegelringen.

U ontvangt de catalogus zegelringen hieronder.

Zegelringen catalogus »

Zegelring in Stichtse Vecht

U bent op zoek naar een zegelring in Stichtse Vecht. Wellicht heeft een lokale juwelier in Stichtse Vecht wel enkele exemplaren liggen en kunt u daar terecht - maar meestal is de kennis erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig dun gezaaid, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Gelukkig is het tegenwoordig via internet heel eenvoudig om een zegelring online te aan te schaffen en kunt u die ook bestellen in Stichtse Vecht. Download de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.

Een zegelring laten maken in Stichtse Vecht

Een zegelring wordt gemaakt door meerdere experts. De edelsmid maakt de ring en de graveur graveert de gravure in de ring of edelsteen. Mogelijk helpt de heraldisch expert bij het samenstellen van het familiewapen.

Zegelringen in omgeving Stichtse Vecht

Download de catalogus en bestel uw zegelring ook in Breukelen, Loenen en Maarssen.

Zegelring

Een zegelring is een ring vervaardigd uit edelmetaal, die aan de achterkant voorzien is van een gravure. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een ingezette steen. Een zegelring heeft zo meestal een familiewapen of monogram als gravure.


Catalogus zegelringen - ook voor Stichtse Vecht


Stichtse Vecht zegelringen en juweliers in het nieuws

Toch buit bij ramkraak juwelier Soest
SOEST - Bij de ramkraak op juwelier Colitico in Soest, afgelopen maandag, zijn wel degelijk sieraden buitgemaakt. In eerste instantie werd daarover gezwegen door de politie, maar de eigenaar houdt de buit op zeker 20.000 tot 30.000 euro.
bron: www.rtvutrecht.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Aangeslagen juwelier na ramkraak in Soest: "Het is rampzalig"
SOEST - Na een slapeloze nacht is hij vanochtend begonnen met het opruimen van duizenden glasscherven. Bij de winkel van juwelier Constantijn Littooij in Soest werd vannacht een rampkraak gepleegd. "Het is rampzalig. Alles is aan gort."  ...
bron: www.rtvutrecht.nl
Deze zegelring is wel heel zeldzaam
De ring is in bruikleen gegeven door Henk de Greef, kleinzoon en erfgenaam van de oorspronkelijke eigenaar van de ring . Zijn grootvader ontving het sieraad uit dankbetuiging voor zijn bijzondere zorg voor het kasteel en omringende landgoed tijdens de  ...
bron: www.ad.nl
Ramkraak bij Veenendaalse juwelier
Stichtse Vecht duikt in de Vecht; ruim 4 ton voor kankeronderzoek. 2 september Heel Stichtse Vecht liep vanmiddag uit voor Swim to Fight Cancer. Honderden inwoners sprongen in de Vecht achter park Boom & Bosch om geld bij elkaar te zwemmen voor de  ...
bron: www.ad.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com