zegelring Stichtse Vecht
Zegelringen in Stichtse Vecht. Catalogus aanvragen »
Uw zegelring in Stichtse Vecht

U bent op zoek naar een passende zegelring, die jaren meegaat? Uw heraldisch specialist verzorgt traditionele zegelringen in Stichtse Vecht. In de gratis catalogus vindt u een uitgebreide collectie zegelringen.

U ontvangt de catalogus zegelringen hieronder.

Zegelringen catalogus »

Zegelring in Stichtse Vecht

U bent op zoek naar een zegelring in Stichtse Vecht. Wellicht heeft een lokale juwelier in Stichtse Vecht wel enkele exemplaren liggen en kunt u daar terecht - maar meestal is de kennis erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig dun gezaaid, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Gelukkig is het tegenwoordig via internet heel eenvoudig om een zegelring online te aan te schaffen en kunt u die ook bestellen in Stichtse Vecht. Download de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.

Een zegelring laten maken in Stichtse Vecht

Een zegelring wordt gemaakt door meerdere experts. De edelsmid maakt de ring en de graveur graveert de gravure in de ring of edelsteen. Mogelijk helpt de heraldisch expert bij het samenstellen van het familiewapen.

Zegelringen in omgeving Stichtse Vecht

Download de catalogus en bestel uw zegelring ook in Breukelen, Loenen en Maarssen.

Zegelring

Een zegelring is een ring vervaardigd uit edelmetaal, die aan de achterkant voorzien is van een gravure. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een ingezette steen. Een zegelring heeft zo meestal een familiewapen of monogram als gravure.


Catalogus zegelringen - ook voor Stichtse Vecht