zegelring Utrecht
Op zoek naar een zegelring in Utrecht? Vraag gratis catalogus aan »
Uw zegelring voor Utrecht

Op zoek naar een mooie zegelring, die jaren meegaat? De heraldisch juwelier verzorgt hoge kwaliteit zegelringen in Utrecht. Vraag de catalogus aan met de uitgebreide collectie zegelringen leverbaar.

U ontvangt de catalogus zegelringen via onderstaande knop.

Zegelringen catalogus »

Wat is een zegelring?

Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal, die waarbij aan de achterkant een inscriptie is aangebracht. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf aangebracht worden of in een ingezette steen. Een zegelring is meestal voorzien van een familiewapen of monogram (initialen).

Zegelring in Utrecht

U bent op zoek naar een zegelring in Utrecht. De kennis van zegelringen is tegenwoordig maar sporadisch aanwezig, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vereist.

Het is de vraag of u een specialist treft in Utrecht. Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te aan te schaffen en kunt u die ook ontvangen in Utrecht.

Zegelring prijzen

De prijzen van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten.


Catalogus zegelringen - ook voor Utrecht


Utrecht zegelringen en juweliers in het nieuws

OM hoeft agent die Mitchel Winters doodschoot niet te vervolgen
Het Openbaar Ministerie hoeft de agent die Mitchel Winters in mei vorig jaar in Schiedam doodschoot niet te vervolgen. Dat heeft het gerechtshof in Den Haag bepaald. De familie van Winters hoopte de agent via een artikel 12-procedure alsnog voor de  ...
bron: www.ad.nl
Verdachte diefstal peperdure ring meldt zich
Het gebeurde zaterdagmiddag 12 november 2016. Rond het middaguur kwam een man de juwelier in winkelcentrum Cityplaza binnen. Hij zei dat hij op zoek was naar een ring. Een medewerkster opende een vitrine en liet hem een aantal exemplaren zien.
bron: nieuwegeintv.nl
Flessenpost voor patiƫnten van Havenziekenhuis
Familieleden, vrienden en kennissen kunnen patiĆ«nten die in het Havenziekenhuis liggen sinds kort verrassen met flessenpost, persoonlijk aan bed bezorgd door een vrijwilliger. Flessenpost doet denken aan stoere zeelieden, verre bestemmingen en  ...
bron: www.ad.nl
Juwelier Lucardi opent vestiging aan Bakkerstraat
Juwelier Lucardi opent vestiging aan Bakkerstraat. Lucardi opent binnenkort zijn derde filiaal in Utrecht . Na de filialen in Hoog Catharijne en in Overvecht komt er ook een juwelier in de Bakkerstraat. Redactie 28-10-16, 12:20 Laatste update: 12:21.
bron: www.ad.nl
Utrechtse juwelier krijgt inbrekerproof rolluik
UTRECHT - Een juwelier in de Utrechtse binnenstad krijgt een bijzonder beveiligingssysteem. Het kan in no-time het complete pand afsluiten en moet ervoor zorgen dat dieven geen kans meer hebben om spullen te stelen uit de winkel aan de Springweg.
bron: www.rtvutrecht.nl
Provinciebaas Smit over turbines: 'Misschien onnodig'
Nieuws · Regio · Sport · Show; Zoek Sluit. Alphen · Amersfoort · Amsterdam · Apeldoorn · Arnhem · Bergen op Zoom · Breda · Delft · Den Bosch · Den Haag · Dordrecht · Eindhoven · Enschede · Gouda · Groene Hart · Hengelo · Hoeksche Waard · Nijmegen ...
bron: www.ad.nl