zegelring Den Haag
Zegelringen in Den Haag. Gratis zegelringen catalogus »
Uw zegelringen in Den Haag

U bent op zoek naar een passende zegelring in Den Haag? Laat een zegelring maken. In de gratis catalogus vindt u een grote collectie zegelringen leverbaar.

U verkrijgt de catalogus zegelringen via onderstaande knop.

Zegelringen catalogus »

Wat is een zegelring?

Wat is een zegelring precies? Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal en waarbij aan één zijde een inscriptie is aangebracht. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een ingesmede steen. Een zegelring heeft zo meestal een familiewapen of monogram (initialen) als gravure.

Zegelring laten maken in Den Haag

Een zegelring wordt gemaakt door een samenwerking van experts. De edelsmid smeedt de ring . De graveur graveert de gravure ambachtelijk in de ring. Eventueel helpt de heraldisch expert bij het samenstellen van het familiewapen.

Zegelringen Den Haag

U bent op zoek naar een zegelring in Den Haag. De kennis van zegelringen is tegenwoordig maar sporadisch aanwezig, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Gelukkig is het tegenwoordig via internet heel eenvoudig om een zegelring online te aan te schaffen en kunt u die ook ontvangen in Den Haag. Download de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.


Catalogus zegelringen - ook voor Den Haag