zegelring Dordrecht
Zegelringen in Dordrecht. Gratis zegelringen catalogus »
Zegelring in Dordrecht

U bent op zoek naar een mooie zegelring? Laat een persoonlijke zegelring maken voor uzelf of als cadeau. In de gratis catalogus vindt u een uitgebreide collectie zegelringen.

U verkrijgt de catalogus zegelringen hieronder.

Zegelringen catalogus »

Zegelring laten maken in Dordrecht

Een zegelring wordt gemaakt door diverse experts. De heraldisch juwelier maakt de ring en de graveur maakt de gravure in de ring.

Zegelringen in Dordrecht

U bent op zoek naar een zegelring in Dordrecht. Meestal heeft een lokale juwelier in Dordrecht wel enkele exemplaren liggen - maar meestal is de keuze erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig maar sporadisch aanwezig, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Het is dan ook de vraag of u een zegelringspecialist treft in Dordrecht. Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te bestellen en kunt u die gewoon ontvangen in Dordrecht. Download de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.

Wat is een zegelring?

Wat is een zegelring precies? Een zegelring is een ring vervaardigd uit edelmetaal en waarbij aan één kant een gravure is aangebracht. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf aangebracht worden of in een ingezette edelsteen. Een zegelring is zo meestal voorzien van een familiewapen of monogram.


Catalogus zegelringen - ook voor Dordrecht