zegelring Almelo
Zegelring kopen in Almelo. Vraag de gratis catalogus aan »
Uw zegelring voor Almelo

U woont in Almelo en op zoek naar een mooie zegelring? De heraldisch specialist verzorgt ambachtelijke zegelringen. Vraag de catalogus aan met de uitgebreide collectie zegelringen.

U ontvangt de catalogus zegelringen via onderstaande knop. Alle zegelringen worden ook geleverd in Almelo.

Zegelringen catalogus »

Zegelring Almelo

U bent op zoek naar een zegelring in Almelo. Meestal heeft een lokale juwelier wel enkele exemplaren liggen - maar meestal is de kennis erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig dun gezaaid, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vraagt.

Het is de vraag of u een zegelringspecialist treft in Almelo. Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te verkrijgen en kunt u die ook bestellen in Almelo.

Zegelring prijzen

De kosten van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten. In de gratis catalogus staat een overzicht van de prijzen van diverse zegelringen.

Zegelring

Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal, die voorzien is van een gravure. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een vastgeklemde steen. Een zegelring heeft zo meestal een familiewapen als gravure.


Catalogus zegelringen - ook voor Almelo