zegelring Arnhem
Uw zegelring in Arnhem. Gratis zegelringen catalogus aanvragen »
Zegelring voor Arnhem

Op zoek naar een hoge kwaliteit zegelring in Arnhem, die jaren meegaat? Laat een zegelring maken. In de gratis catalogus vindt u een uitgebreide collectie zegelringen leverbaar.

U verkrijgt de catalogus zegelringen hieronder.

Zegelringen catalogus »

Wat is een zegelring?

Wat is een zegelring precies? Een zegelring is een ring vervaardigd uit edelmetaal, die aan de achterkant voorzien is van een gravure. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een ingezette edelsteen. Een zegelring is zo meestal voorzien van een familiewapen.

Zegelring prijzen

De kosten van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten.

Zegelringen Arnhem

U bent op zoek naar een zegelring in Arnhem. De kennis van zegelringen is tegenwoordig dun gezaaid, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vraagt.

Het is de vraag of u een specialist treft in Arnhem. Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te bestellen en kunt u die gewoon bestellen in Arnhem. Download de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.


Catalogus zegelringen - ook voor Arnhem


Arnhem zegelringen en juweliers in het nieuws

Bijna niets weg na ramkraak op Arnhemse juwelier
ARNHEM - Op juwelierszaak Het Gouden Paleis aan de Hommelstraat in Arnhem is een ramkraak gepleegd in de nacht van maandag op dinsdag. De daders ramden rond 4.15 uur met een gestolen auto het metalen rolluik voor de deur van de juwelier kapot  ...
bron: www.gelderlander.nl
Beslag gelegd op inboedel juwelier Helldorfer
...
bron: www.gelderlander.nl
Atelier 12hoven Arnhem viert jubileumfeest
ARNHEM - Edelsmid Mirjam Twaalfhoven viert vrijdag en zaterdag het 15-jarig bestaan van haar Atelier 12hoven met een aantal acties en activiteiten. Zo zijn er onder meer demonstraties parels knopen en houdt stadsdichter Jesse Laport een voordracht.
bron: www.gelderlander.nl
'Dierenbotten zijn super om mee te werken'
Botmateriaal is volgens Murman 'super' om mee te werken. „Ik heb al eens een collier van kattenbotjes gemaakt en een zegelring van een grandel (hoektand uit de bovenkaak van een hert, red.). Een schedel is eigenlijk al af, kunst op zich. Daar voeg ik ...
bron: www.gelderlander.nl
Leonardo DiCaprio ontmoet paus Franciscus
19:39 Her Russische fotomodel Irina Shayk (30) is in Los Angeles gespot met een gigantische ring om haar vinger. Daarmee wakkerde het 30-jarige beauty de geruchten aan dat ze ten huwelijk is gevraagd door Hollywoodacteur Bradley Cooper.
bron: www.ad.nl
Juwelier Helldorfer Oosterbeek failliet verklaard
De juwelier en antiquair heeft een groot aantal schuldeisers, volgens advocaat Ciska Veenhof. Zij vertegenwoordigt zeker 20 schuldeisers. "Maar er zijn er meer", vertelt Veenhof. De schuld van Helldorfer loopt in de tonnen. Kwestie van tijd. Curator ...
bron: www.gelderlander.nl