zegelring Groningen
Uw zegelring in Groningen. Catalogus aanvragen »
Uw zegelringen voor Groningen

U bent op zoek naar een hoge kwaliteit zegelring, die jaren meegaat? Uw online heraldisch juwelier verzorgt hoge kwaliteit zegelringen in Groningen. In de gratis catalogus vindt u een grote collectie zegelringen.

U verkrijgt de catalogus zegelringen via onderstaande knop.

Zegelringen catalogus »

Wat is een zegelring?

Wat is een zegelring? Een zegelring is een ring vervaardigd uit edelmetaal en waarbij aan de achterkant een gravure is aangebracht. De gravure kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een ingesmede steen. Een zegelring is zo meestal voorzien van een familiewapen.

Zegelring prijzen

De kosten van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten.

Zegelringen in omgeving Groningen

Download de catalogus en bestel uw zegelring ook in Groningen en Hoogkerk.

Zegelringen in Groningen

U bent op zoek naar een zegelring in Groningen. Wellicht heeft een lokale juwelier wel enkele exemplaren liggen - maar meestal is de kennis erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig dun gezaaid, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Het is dan ook de vraag of u een specialist treft in Groningen. Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te verkrijgen en kunt u die gewoon ontvangen in Groningen.


Catalogus zegelringen - ook voor Groningen


Groningen zegelringen en juweliers in het nieuws

"Paus is nachtmerrie voor beveiliging"
TILBURG (ANP) - Trainer Jurgen Streppel van Willem II deed zaterdag na de nederlaag tegen FC Groningen (1-2) geen enkele moeite om zijn teleurstelling te verbergen. ,,Dit doet pijn'', zei hij. ,,Heel veel pijn.'',,We spelen een uur het beste voetbal ...
bron: www.metronieuws.nl
De Nationale Franchise & Formule Brief | voor al uw franchisenieuws | Dinsdag ...
... via Denationalefranchisegids.nl, zal als franchisenemer van Doppio Espresso de espressobar runnen. Doppio Espresso is vijf jaar geleden in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een ...
bron: www.denationalefranchisegids.nl
Gewonden in het verkeer
21-jarige passagiere uit Assen raakten licht gewond en zijn per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in Assen en Groningen . BORGER * Op de ...
bron: www.nieuwsbank.nl