zegelring Nieuwegein
Zegelringen in Nieuwegein. Vraag gratis catalogus aan »
Zegelring in Nieuwegein

U woont in Nieuwegein en u bent op zoek naar een passende zegelring? Laat een zegelring maken voor uzelf of als cadeau. In de gratis catalogus vindt u een uitgebreide collectie zegelringen leverbaar.

U ontvangt de catalogus zegelringen via onderstaande knop. Alle zegelringen worden ook geleverd in Nieuwegein.

Zegelringen catalogus »

Een zegelring laten maken in Nieuwegein

Een zegelring wordt gemaakt door een samenwerking van experts. De heraldisch juwelier smeedt de ring . De graveur maakt de gravure ambachtelijk in de ring of edelsteen.

Zegelringen in Nieuwegein

U bent op zoek naar een zegelring in Nieuwegein. Meestal heeft een lokale juwelier wel enkele zegelringen liggen - maar meestal is de keuze erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig meestal afwezig bij all-round juweliers, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vraagt.

Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te bestellen en kunt u die ook bestellen in Nieuwegein.

Zegelring prijzen

De prijzen van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal, het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten. In de gratis catalogus staat een overzicht van de prijzen van diverse zegelringen.


Catalogus zegelringen - ook voor Nieuwegein


Nieuwegein zegelringen en juweliers in het nieuws

Juwelierrovers Zeist vol in beeld
De twee daders sloegen eind december toe bij de juwelier aan de Slotlaan. Op de bewakingsbeelden is te zien dat de mannen één voor één binnenkomen. De medewerkers zijn bezig met andere klanten. Dat geeft de mannen de tijd om rond te kijken.
bron: www.rtvutrecht.nl
Aalgladde wisseltruc met nepsieraden drijft juweliers tot wanhoop
ZEIST - In Zeist is opnieuw een juwelier slachtoffer geworden van een wisseltruc. Oplichters boden afgelopen donderdag gouden kettingen aan bij Juwelier Rodewijk aan de Slotlaan. Maar vlak voor de verkoop werd het pakketje goud verwisseld voor  ...
bron: www.rtvutrecht.nl
Deze zegelring is wel heel zeldzaam
De ring is in bruikleen gegeven door Henk de Greef, kleinzoon en erfgenaam van de oorspronkelijke eigenaar van de ring . Zijn grootvader ontving het sieraad uit dankbetuiging voor zijn bijzondere zorg voor het kasteel en omringende landgoed tijdens de  ...
bron: www.ad.nl
Flinke schade na ramkraak bij juwelier in Soest: Eén persoon aangehouden
SOEST - Bij Juwelier Colitico aan de Van Weedestraat in Soest is vannacht rond 3.30 uur een ramkraak gepleegd. De winkel is flink beschadigd. "Gelukkig hebben we nu in ieder geval één iemand vastzitten", vertelt de politie.
bron: www.rtvutrecht.nl
Toch buit bij ramkraak juwelier Soest
SOEST - Bij de ramkraak op juwelier Colitico in Soest, afgelopen maandag, zijn wel degelijk sieraden buitgemaakt. In eerste instantie werd daarover gezwegen door de politie, maar de eigenaar houdt de buit op zeker 20.000 tot 30.000 euro.
bron: www.rtvutrecht.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com