zegelring Tilburg
Zegelringen in Tilburg. Catalogus aanvragen »
Uw zegelring voor Tilburg

Op zoek naar een mooie zegelring in Tilburg? Uw online heraldisch juwelier verzorgt traditionele zegelringen. Vraag de catalogus aan met de grote collectie zegelringen.

U verkrijgt de catalogus zegelringen hieronder. Alle zegelringen worden ook geleverd in Tilburg.

Zegelringen catalogus »

Zegelringen in Tilburg

U bent op zoek naar een zegelring in Tilburg. Meestal heeft een lokale juwelier wel enkele zegelringen liggen - maar meestal is de keuze erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig dun gezaaid, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vraagt.

Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te verkrijgen en kunt u die ook bestellen in Tilburg. Vraag om de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.

Wat is een zegelring?

Wat is een zegelring precies? Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal, die waarbij aan één zijde een gravure is aangebracht. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf aangebracht zijn of in een ingesmede steen. Een zegelring is zo meestal voorzien van een familiewapen.

Zegelringen in omgeving Tilburg

Download de catalogus en bestel uw zegelring ook in Berkel-Enschot en Udenhout.

Zegelring prijzen

De prijzen van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten.


Catalogus zegelringen - ook voor Tilburg