zegelring Vlaardingen
Zegelringen in Vlaardingen. Catalogus aanvragen »
Zegelringen voor Vlaardingen

U woont in de omgeving van Vlaardingen en op zoek naar een mooie zegelring, die jaren meegaat? Laat een zegelring maken. In de gratis catalogus vindt u een uitgebreide collectie zegelringen leverbaar in Vlaardingen.

U verkrijgt de catalogus zegelringen via onderstaande knop.

Zegelringen catalogus »

Zegelringen Vlaardingen

U bent op zoek naar een zegelring in Vlaardingen. Meestal heeft een lokale juwelier in Vlaardingen wel enkele zegelringen liggen - maar meestal is de keuze erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig meestal afwezig bij all-round juweliers, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vraagt.

Gelukkig is het tegenwoordig via internet heel eenvoudig om een zegelring online te bestellen en kunt u die ook ontvangen in Vlaardingen.

Zegelring laten maken in Vlaardingen

Een zegelring wordt gemaakt door een samenwerking van experts. De heraldisch juwelier smeedt de ring . De graveur graveert de gravure ambachtelijk in de ring of edelsteen. Mogelijk helpt de heraldisch expert bij het samenstellen van het familiewapen.

Wat is een zegelring?

Een zegelring is een ring vervaardigd uit edelmetaal en waarbij aan de achterkant een gravure is aangebracht. De gravure kan direct in het edelmetaal zelf gezet worden of in een ingezette edelsteen. Een zegelring heeft zo meestal een familiewapen als gravure.


Catalogus zegelringen - ook voor Vlaardingen


Vlaardingen zegelringen en juweliers in het nieuws