zegelring Rotterdam
Op zoek naar een zegelring in Rotterdam? Gratis zegelringen catalogus »
Zegelring voor Rotterdam

Op zoek naar een passende zegelring in Rotterdam, die jaren meegaat? Uw heraldisch specialist verzorgt hoge kwaliteit zegelringen. Vraag de catalogus aan met de uitgebreide collectie zegelringen.

U ontvangt de catalogus zegelringen hieronder. Alle zegelringen worden ook geleverd in Rotterdam.

Zegelringen catalogus »

Zegelring prijzen

De prijzen van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten.

Wat is een zegelring?

Een zegelring is een ring vervaardigd uit edelmetaal, die voorzien is van een gravure. De gravure kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een ingezette steen. Een zegelring is meestal voorzien van een familiewapen of monogram (initialen).

Zegelringen Rotterdam

U bent op zoek naar een zegelring in Rotterdam. Wellicht heeft een lokale juwelier in Rotterdam wel enkele exemplaren liggen en kunt u daar eventueel terecht - maar meestal is de kennis erg beperkt. De kennis van zegelringen is tegenwoordig meestal afwezig bij all-round juweliers, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vereist.

Het is de vraag of u een zegelringspecialist treft in Rotterdam. Gelukkig is het tegenwoordig via internet heel eenvoudig om een zegelring online te verkrijgen en kunt u die ook ontvangen in Rotterdam. Vraag om de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.


Catalogus zegelringen - ook voor Rotterdam