zegelring Enschede
Uw zegelring in Enschede. Vraag gratis catalogus aan »
Zegelring in Enschede

U woont in Enschede en u bent op zoek naar een passende zegelring in Enschede of omgeving? Laat een persoonlijke zegelring maken. In de gratis catalogus vindt u een grote collectie zegelringen leverbaar.

U verkrijgt de catalogus zegelringen via onderstaande knop.

Zegelringen catalogus »

Zegelring in Enschede

U bent op zoek naar een zegelring in Enschede. De kennis van zegelringen is tegenwoordig maar sporadisch aanwezig, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te aan te schaffen en kunt u die ook ontvangen in Enschede. Vraag om de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.

Zegelring prijzen

De kosten van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal, het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten. In de gratis catalogus staat een overzicht van de prijzen van diverse zegelringen.

Zegelringen in omgeving Enschede

Download de catalogus en bestel uw zegelring ook in Enschede en Glanerbrug.

Zegelring

Wat is een zegelring precies? Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal en voorzien is van een gravure. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf gezet worden of in een vastgeklemde steen. Een zegelring is zo meestal voorzien van een familiewapen of monogram (initialen).


Catalogus zegelringen - ook voor Enschede


Enschede zegelringen en juweliers in het nieuws

Afscheid van de paus, zijn ring, rode schoenen en schoudermantel
Afscheid van de paus, zijn ring , rode schoenen en schoudermantel. Vanavond om 20.00 uur is Benedictus XVI geen paus meer. Hoe zien zijn laatste uren als katholiek voorman eruit en wat gebeurt er met zijn mantel, ring en befaamde robijnrode schoenen?
bron: www.ad.nl
16 maanden celstraf voor ramkraak juwelierszaak Enschede
De rechtbank in Almelo heeft een 24-jarige man uit Amsterdam veroordeeld tot 16 maanden celstraf omdat hij afgelopen zomer in Enschede een juwelierszaak met grof geweld leeg roofde. De straf is 2 maanden hoger dan de officier van justitie eerder eiste.
bron: www.rtvoost.nl
Twentse richt Fairtrade sieradenmerk op vanuit de Filipijnen
Onderneemster Ellen Kupers-Hesselink vertrok ruim 2 jaar geleden naar de Filipijnen en is daar een Fairtrade sieradenmerk gestart dat nu bij juweliers in Twente verkrijgbaar is. Geboren in een typische Twentse familie groeide ze op in Tubbergen net ...
bron: huisaanhuisenschede.nl
'Vermiste Hengeloër Wilbo liet medicijnen thuis achter'
De Hengeloër heeft kort grijs haar en is 1,81 meter lang. Hij heeft een slecht bovengebit, een buikje en een litteken op een scheenbeen. Hij draagt een bril, een goudkleurige ketting, een zilveren ring met een goud randje, een zilverkleurig horloge en ...
bron: www.tubantia.nl
Inbraak bij juwelier in Enschede, één persoon aangehouden
Eén of meerdere inbrekers hebben hun slag geslagen bij een juwelier in Enschede . Donderdagochtend rond half vier vond er een snelkraak plaats op een winkel op het Van Loenshof. Eén persoon is inmiddels aangehouden, meldt een woordvoerster van  ...
bron: www.rtvoost.nl
Herinneringen aan het verdwenen Bad Boekelo
'Eenmaal boven bleek er een dikke gouden zegelring om z'n teen te zitten.' Niemand meldde zich ooit voor dit gevonden voorwerp. 'Nu draagt onze ... ik neem aan enkele hofdames - in het golfslagbad. Geweldig! In Enschede zag je toch nooit een prinses.'  ...
bron: www.tubantia.nl