zegelring Enschede
Uw zegelring in Enschede. Vraag gratis catalogus aan »
Zegelring in Enschede

U woont in Enschede en u bent op zoek naar een passende zegelring in Enschede of omgeving? Laat een persoonlijke zegelring maken. In de gratis catalogus vindt u een grote collectie zegelringen leverbaar.

U verkrijgt de catalogus zegelringen via onderstaande knop.

Zegelringen catalogus »

Zegelring in Enschede

U bent op zoek naar een zegelring in Enschede. De kennis van zegelringen is tegenwoordig maar sporadisch aanwezig, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te aan te schaffen en kunt u die ook ontvangen in Enschede. Vraag om de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.

Zegelring prijzen

De kosten van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal, het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten. In de gratis catalogus staat een overzicht van de prijzen van diverse zegelringen.

Zegelringen in omgeving Enschede

Download de catalogus en bestel uw zegelring ook in Enschede en Glanerbrug.

Zegelring

Wat is een zegelring precies? Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal en voorzien is van een gravure. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf gezet worden of in een vastgeklemde steen. Een zegelring is zo meestal voorzien van een familiewapen of monogram (initialen).


Catalogus zegelringen - ook voor Enschede


Enschede zegelringen en juweliers in het nieuws

Gijs van Hall in 1967: 'Ik laat me niet als keukenmeid wegsturen'
   Parool.nl "Ik laat mij niet als een oneerlijke keukenmeid wegsturen," foeterde de Amsterdamse burgemeester Gijs van Hall in 1967. Ook sprak hij van 'chantage ...
bron: www.parool.nl
Sieraad of horloge stuk? Juwelier Anneveld voert alle reparaties uit in eigen atelier - indebuurt Enschede
   indebuurt Is de sluiting van jouw armband kapot of zit er een barst in het horlogeglas? Laat het dan repareren bij Juwelier Anneveld. Goudsmid en horlogemaker Paul ...
bron: indebuurt.nl
Op deze datum opent Siebel Juweliers haar deuren in De Klanderij
   indebuurt In De Klanderij staan een aantal winkelpanden leeg, maar een van deze panden krijgt een nieuwe invulling. Siebel Juweliers komt namelijk naar Enschede!
bron: indebuurt.nl
Enschedeërs voelen zich na eigen speurwerk niet serieus genomen door politie
   Tubantia ENSCHEDE - DesirĂ© Dekker en haar buren uit de Enschedese Landbouwstraat waren vijf maanden geleden slachtoffer van vandalisme. Meerdere auto's liepen ...
bron: www.tubantia.nl
Siebel opent nieuwe vestiging in Enschede
   Vastgoedmarkt Siebel Juweliers heeft een vijfjarige huurovereenkomst gesloten in winkelcentrum De Klanderij in Enschede.
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Doordeweeks is Riekelt brandweerman, in het weekend zoekt hij naar metaal
   De Stentor Door de week werk je voor de baas. Zet je 's avonds de wekker en prop je 's ochtends vier boterhammen in je blauwe broodtrommel. Elastiekje eromheen.
bron: www.destentor.nl