zegelring Nijmegen
Zegelring kopen in Nijmegen. Gratis zegelringen catalogus »
Uw zegelring voor Nijmegen

U woont in de omgeving van Nijmegen en u bent op zoek naar een passende zegelring in Nijmegen of omgeving? Laat een zegelring maken voor uzelf of als cadeau. In de gratis catalogus vindt u een grote collectie zegelringen.

U ontvangt de catalogus zegelringen hieronder.

Zegelringen catalogus »

Zegelringen Nijmegen

U bent op zoek naar een zegelring in Nijmegen. De kennis van zegelringen is tegenwoordig dun gezaaid, terwijl de eeuwenoude traditie wel de nodige expertise en vakmanschap vergt.

Het is de vraag of u een zegelringspecialist treft in Nijmegen. Gelukkig is het via internet heel eenvoudig om een zegelring online te bestellen en kunt u die ook bestellen in Nijmegen. Vraag om de catalogus van zegelringen en bekijk de mogelijkheden.

Wat is een zegelring?

Wat is een zegelring? Een zegelring is een ring gemaakt van edelmetaal, die aan de achterkant voorzien is van een gravure. De gravure kan direct in het edelmetaal zelf gezet zijn of in een ingesmede steen. Een zegelring is meestal voorzien van een familiewapen.

Een zegelring laten maken in Nijmegen

Een zegelring wordt gemaakt door meerdere experts. De heraldisch juwelier vervaardigt de ring en de graveur maakt de gravure in de ring. Mogelijk helpt de heraldisch expert bij het maken van het familiewapen.


Catalogus zegelringen - ook voor Nijmegen


Nijmegen zegelringen en juweliers in het nieuws

Overvaller klem onder rolluik juwelier Zevenaar, getuige schopt vuurwapen weg
ZEVENAAR - De man die vrijdagavond door de politie in Zevenaar is aangehouden na een overval op juwelier André aan de Grietsestraat, is een 23-jarige Rotterdammer. De man lag klem onder het rolluik van de juwelier . Niemand van het personeel is  ...
bron: www.gelderlander.nl
Atelier 12hoven Arnhem viert jubileumfeest
​Trouwringen zijn haar specialiteit. In het atelier zijn inmiddels meer dan 300 paar trouwringen en 1.000 andere unieke sieraden ontworpen. Soms krijgen bestaande sieraden - een ring van oma, een zegelring van pa - een 2e leven in het ontwerp. "Mensen  ...
bron: www.gelderlander.nl
Leonardo DiCaprio ontmoet paus Franciscus
19:39 Her Russische fotomodel Irina Shayk (30) is in Los Angeles gespot met een gigantische ring om haar vinger. Daarmee wakkerde het 30-jarige beauty de geruchten aan dat ze ten huwelijk is gevraagd door Hollywoodacteur Bradley Cooper.
bron: www.ad.nl
Solliciteren kun je leren!
...
bron: www.arenalokaal.nl
'Dierenbotten zijn super om mee te werken'
Botmateriaal is volgens Murman 'super' om mee te werken. „Ik heb al eens een collier van kattenbotjes gemaakt en een zegelring van een grandel (hoektand uit de bovenkaak van een hert, red.). Een schedel is eigenlijk al af, kunst op zich. Daar voeg ik ...
bron: www.gelderlander.nl
Bom doodde dwangarbeiders in Duitse schuilkelder
Margrietha: ,,Ze zaten in die ruimte, met Duitsers die hen in de gaten moesten houden. De bom explodeerde en de mannen zijn geplet. Van mijn vader zijn een zegelring , een knoop en een foto teruggevonden. Daarop stonden mijn oudste zus en mijn  ...
bron: www.ad.nl