zegelring Bergen op Zoom
Uw zegelring in Bergen op Zoom. Vraag gratis catalogus aan »
Uw zegelring in Bergen op Zoom

Op zoek naar een hoge kwaliteit zegelring? Uw online heraldisch juwelier verzorgt traditionele zegelringen in Bergen op Zoom. In de gratis catalogus vindt u een grote collectie zegelringen leverbaar.

U ontvangt de catalogus zegelringen hieronder.

Zegelringen catalogus »

Zegelring prijzen

De prijzen van zegelringen zijn afhankelijk van het materiaal (witgouden zegelringen zijn duurder dan gouden zegelringen), het type edelsteen en de complexiteit van de gravure. Lees meer over zegelring kosten.

Zegelring

Een zegelring is een ring vervaardigd uit edelmetaal, die aan de achterkant voorzien is van een gravure. De inscriptie kan direct in het edelmetaal zelf gezet worden of in een vastgeklemde steen. Een zegelring heeft zo meestal een familiewapen als gravure.

Zegelringen in omgeving Bergen op Zoom

Download de catalogus en bestel uw zegelring ook in Bergen op Zoom en Halsteren.

Een zegelring laten maken in Bergen op Zoom

Een zegelring wordt gemaakt door diverse experts. De heraldisch edelsmid vervaardigt de ring en de graveur maakt de gravure in de ring of edelsteen.


Catalogus zegelringen - ook voor Bergen op Zoom


Bergen op Zoom zegelringen en juweliers in het nieuws

Escape Room 0164 is open en zo ziet het eruit - indebuurt Bergen op Zoom
   indebuurt Het duurde iets langer dan verwacht, maar dan heb je ook wat: escape room 0164 is open. En wij mochten alvast binnenspieken, kijk je mee?
bron: indebuurt.nl
Haagse juwelier bestaat 100 jaar: 'Wij doen alles zelf, ook stofzuigen'
   De Posthoorn Crisis. Brute overvallen. De juwelierszaak aan het Noordeinde kent een turbulente geschiedenis. Honderd jaar bestaat het familiebedrijf nu: Backers & Zoon.
bron: www.deposthoorn.nl
Heeft de juwelier toekomst in West-Brabant? | Bergen op Zoom
   BN DeStem Missie volbracht staat er sinds kort op de ruit van juwelier/diamantair De Klerk in Bergen op Zoom. Weer eentje dus, na Christianne, Scheepers en eerder Van ...
bron: www.bndestem.nl
Nieuwe escape room in Bergen op Zoom leidt naar 'juwelier van de onderwereld'
   BN DeStem BERGEN OP ZOOM - De werkzaamheden zijn nog in volle gang. Binnenkort is Bergen op Zoom nóg een escape room rijker. Antal Bekendam opent half januari ...
bron: www.bndestem.nl
Roze Boerenbruidspaar van K.V. De Piepkukes
   Nederweert24 Nadat op vrijdag 4 januari op het eind van de eerste Bonte Avond bekend werd dat de nieuwe prins van de Piepkukes Sander 1e met zijn prinses Elles als 51e ...
bron: www.nederweert24.nl
Deze zegelring is wel heel zeldzaam | Utrecht
   AD.nl De gouden zegelring die baron Egmont van Zuylen van Nijevelt na de Tweede Wereldoorlog cadeau gaf aan wijlen rentmeester Hendrik de Greef, is vanaf ...
bron: www.ad.nl